Vormen en kleuren helpen je om los te komen uit routines. Daar kun je gebruik van maken als je wilt dat de medewerkers van jouw bedrijf verder kijken dan de gebaande paden. Je stimuleert dat vrije denken ongemerkt door bijzondere graphics op de muur aan te brengen, of juist een stoel of een bank te bekleden met een stof dat een patroon heeft dat de zintuigen prikkelt.

De kracht van graphic

Een goed doordachte graphic creëert de juiste sfeer in elke ruimte; of je nu een barista bent die zijn gasten wil ontvangen in een warme omgeving, een kantoorpand bezit dat de why van het bedrijf moet uitstralen en de medewerkers moet inspireren, of een winkelpand extra aantrekkingskracht wilt geven. Een groots gebaar heeft een groots effect.

PaperPaints mogelijkheden

PaperPaints kan deze graphics op verschillende manieren voor je realiseren. Op schildersdoek, bijvoorbeeld in de vorm van een groot vier-luik Op folie, zodat de graphic één wordt met de wand Op stof, waardoor je grote meubelstukken met de graphic kunt bekleden

Patronen

De graphics van PaperPaints kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen ze ook worden ontworpen voor gebruik als dessin voor mooie stoffen en geven ze een herkenbare uitstraling aan verpakkingsmateriaal.

Wil je weten wat PaperPaints voor jou kan betekenen, of heb je een graphic-wens die niet wordt genoemd? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.