PaperPaints is het bedrijf van Minou de Haan. Minou is kunstenaar en graphic designer met een achtergrond in interieurarchitectuur. Ze wil niets liever dan een vrolijke touch toevoegen op plekken waar en momenten waarop je dat niet verwacht. Dat doet ze met kunstwerken en graphics waarin je jezelf (voor even) kunt verliezen.

Combinatie interieurarchitectuur & graphics

Lange tijd werkte Minou als interieurarchitect bij verschillende bureaus. Die achtergrond gebruikt ze dagelijks in haar werk, want met de graphics die zij nu maakt voor PaperPaints, geeft ze karakter aan wanden in bedrijfskantoren, winkelruimtes, openbare gebouwen en horecagelegenheden én aan verpakkingsmateriaal voor verschillende producten.

Uitstraling

In een graphic van PaperPaints komen diverse disciplines terug. Niet alleen schilderkunst, ook knipkunst en grafisch design worden in de grote voorstellingen verwerkt. Haar werk heeft een krachtige, spontane, positieve energie, maakt nieuwsgierig en zorgt ervoor dat je open staat voor nieuwe ideeën. Ideaal voor plekken waar mensen ‘los’ gemaakt kunnen worden.